HOTELLI-RAVINTOLA AVION

Skype: hotel.avion

Varauslomake

hotelavion@kolumbus.fi

Hotelli Avion on tasokas ja viihtyisä hotelliravintola Helsingin Malmilla. Hotelli Avion sijaitsee samassa rakennuksessa Kiinteistöalan koulutuskeskuksen kanssa (KIINKO).

Kaikki huoneet ovat tilavia ja valoisia. Niissä on koneellisesti jäähdytetty /-lämmitetty ilmastointi, minibaari, puhelin, TV ja suihku. Huoneistamme osa on savuttomia ja allergisille on varattu omat huoneet. Koko hotellissa on myös maksuton langaton laajakaistayhteys (WiFi), Skypen käyttömahdollisuus ja joissakin huoneissa myös oma tietokone. Avionissa on myös hotellin asiakkaille ilmainen internet-baari.

Ravintolassamme Manon lunch and dinner tarjoillaan herkullinen buffet aamiainen ark.klo 6:30-10 ja viikonloppuisin klo 8-11. Lounasta ravintolassa tarjoillaan joka arkipäivä klo 11-13:30 välisenä aikana. Lounaan jälkeen iltamenustamme löytyy  maukkaita ruoka-annoksia joka makuun. Ravintolassa voidaan myös järjestää yksityistilaisuuksia!

Hotellissamme on myös kokoustiloja. Viihtyisää saunaosastoa vuokrataan myös yksityiskäyttöön.

Malmilta on hyvät junayhteydet Helsingin keskustaan sekä pian myös lentökentälle. Tämän hetkisten tietojen mukaan junayhteys Helsinki-Vantaa lentoasemalle valmistuisi heinä-elokuunvaihteessa 2015. Avion sijaitseen radan vieressä ja paikallisjunat kulkevat 5 min. välein. Lentokentälle on 8 km, bussi 519 lähtee Avionin vierestä suoraan lentoasemalle. Messukeskukseen, sekä Hartwall Areenalle on hyvät yhteydet junilla N, I, T, K ja bussilla 69. Helsinki-Malmi lentoasema sijaitsee 2km päässä Avionista.

Hotelli Avion vuokraa myös kalustettuja viihtyisiä apartmenthuoneistoja!