Bokningsförfrågan

Skype: hotel.avion

Hotell Avion är en högklassig och trivsam hotellrestaurang i Malm, Helsingfors. Vi har rökfria rum, allergirum och också rum för rökare. Alla rum är utrustade med maskinellt nedkyld och uppvärmd luftkonditioneringen, en minibar, ett telefon, en tv och en dusch. Det också finns ett trådlös internet samband för alla hotell gästerna med inga speciella kostnader och också ett möjlighet att använda. Vårt suite klass rum är beväpnat med egna datorn och i restaurang sidan av hotellet det finns 2 datorer för alla gästerna att använda.

Lunchen i hotellet ska servas varje dag från klockan 11 till klockan 13.30 och vi också har många à la carte maträtter för alla smaker för att erbjuda i kvällarna.

Vi också har en trivsam bastuavdelning och ett mötesrum för hotell gästerna i vårt hotell. Den bastuavdelningen kan också vara hyrd för privatbruk.

Trafikförbindelser från hotellet till allt över i stan är mycket goda. Hotellet ligger just vid Malm järnvägsstationen och tåget till city centrumet avgår varje 5 minuter. Resan tar circa 10 minuter.

Det är också lätt att resa till exempel till Mässcentrumet eller till Hartwall ishallet i Böle med det samma tåg som går till Helsingfors. Böle är den sista hållplatsen fram stad centrumet.

Helsingfors-Vanda flygfältet är också när till hotellet. Avståndet från hotellet till flygplatsen är circa 8 kilometer och man kan hitta där med eller buss eller med taxi.

Vi också har 2 redan möblerad och trivsamma lägenheter, som vi kan erbjuda till våra gäster här i närheten av Avion hotellet i Malm.